

ISAPS Virtual Event March 27-28, 2021 PROGRAM | March 28

Regional Program Australia, New Zealand, Far East Asia

UTC	Hall A	Hall A UTC Hall B		итс	Hall C		
3:00	WELCO	OME FAR EAST	T ASIA	3:00	WELCOME AUSTRALIA		
3:05	Hair Transplantation	3:05	Periorbital Problem Solving (Upper or Lower Lids, Epicanthoplasty)	3:05	Body Contouring (i)		
4:00	Break (5min)	4:20	Break (5min)	4:05	Break (5min)		
4:05	Breast Aesthetic Surgery Augmentation, Reduction NAC Lift)	4:25	Upper Eyelids 2	4:10	Blepharoplasty		
5:20	Break (5min)	5:40	Break (15min)	4:40	Photography (Endorsed by the Aesthetic Society)		
5:25	Body Contouring (Abdominoplasty, Buttock, Arm, Thigh)	5:55	Rhinoplasty 2	4:50	Break (15min)		
6:40	Break (15min)	6:50	Break (5min)	5:05	Facial Aging & Injectables		
6:55	Transgender Surgery (Genital, Breast, Face, Nose, Vocal Cords)	6:55	Breast Surgery 2	6:05	Make-Up Techniques (Endorsed by the Aesthetic Society)		
7:50	Break (1h10min)	7:50	Break (1h10min)	6:15	Break (5min)		
				6:20	Rhinoplasty		
				7:00	Covid-Pandemic and Practice Management		
				7:30	Break (1h30min)		

Click here to find your local time!

























Regional Program Middle East, Africa, South Asia

итс	Hall A	итс	Hall B	Hall C	Hall D	Hall E
9:00				WELCOME MEASA		
9:00	Issues in Plastic Surgery	9:00	Breast 2			
10:17	Break (13min)	10:24	Break (6min)			
10:30	Face 1	10:30	Face 2			
11:54	Break (6min)	11:54	Break (6min)	Free Communication Session (10:30)	Free Communication Session (10:30)	Free Communication Session (10:20)

Regional Program Europe

UTC	Hall A		UTC	Hall B		Hall C		Hall D	
12:00	WELCOME EUROPE								
12:05	Rhinoplasty		12:05	Body Contouring					
14:20	Break (15min)		14:35	Break (15min)					
14:35	Eyelids		14:50	Hot Topics Panel 1: Which Breast Implants?					
15:35	Break (15min)		15:45	Break (15min)					
15:50	Face and Neck		16:00	Hot Topics Panel 2: Which Rhinoplasty technique?					
16:50	Break (1h10)		16:55	Break (1h5)		Free Communication Session (16:50)	4	Free Communication Session (16:50)	

Click here to find your local time!























ISAPS Virtual Event March 27-28, 2021 PROGRAM | March 28

Regional Program Latin America and North America

UTC	Hall A	UTC	Hall B	UTC	Hall C	UTC	Hall E
18:00			WELCOME LATAM			18:00	WELCOME NORTH AMERICA
18:05	Cirurgia Facial y Cervical - 1 Cirurgia Facial e Cervical - 1 Facial and Neck Surgery - 1	18:05	Rinoplastia (Estructurada - Preservacion) - 1 Rinoplastia (Estruturada - Preservaçã) - 1 Rhinoplasty (Structural - Preservation) - 1	18:05	Marketing Medico - Calvicie Medical Marketing - Baldness	18:05	Facial Plastics Panel - Focus on Facial Rejuvenation
18:35	Break (5min)	20:05	Break (5min)	19:35	Break (5min)	20:05	Break (5min)
19:40	Cirurgia Facial y Cervical - 2 Cirurgia Facial e Cervical - 2 Facial and Neck Surgery - 2	20:10	No Quirurgico - 1 Não Cirúrgico - 1 Non-Surgical - 1	19:40	Papers Residents	20:10	Breast Surgery
21:10	Break (5min)	21:40	Break (5min)	22:55	Farewell	22:10	Break (5min)
21:15	Cirurgia Facial y Cervical - 3 Cirurgia Facial e Cervical - 3 Facial and Neck Surgery - 3	21:45	No Quirurgico - 2 Não Cirúrgico - 2 Non-Surgical - 2			22:15	Body Contouring (i)
22:50	Farewell	22:55	Farewell			23:30	Farewell

Click here to find your local time!





















